Individuele begeleiding

Je persoonlijke behoeften (h)erkennen, opkomen voor je persoonlijke belangen en een aangepaste uiting geven aan je gevoelens, gedachten en wensen, zijn verschillende fasen binnen ons menselijk functioneren die elkaar niet bij iedereen zo vanzelfsprekend opvolgen. Dit zijn wel aspecten die op elke leeftijd alsnog verworven kunnen worden door individuele begeleiding.

Het moeizaam of niet kunnen omgaan met deze aspecten kan leiden tot onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, het begrenzen van het eigen groeipotentieel, blokkades in gelijkaardige situaties, onmacht, boosheid, verbittering, angst, verdriet, depressie en zelfs tot het meer en meer gaan isoleren en afscheiden van de omringende leefwereld.

De nefaste impact van dit alles kan zich vervolgens verderzetten in je relaties, zowel binnen je familiaal als professioneel leven.

Vanuit een veelzijdige visie en systemische aanpak heeft Koromiro aandacht voor jouw ontwikkelingsproces met een verloop van impressie naar expressie. Met de bedoeling om je zelfvertrouwen, assertiviteit en de kwaliteitsbeleving binnen je relaties te optimaliseren en stimuleren.

Bij assertiviteitsontwikkeling ligt respect voor jezelf en de ander aan de basis. Met behulp van verscheidene coaching en counseling methodieken leer je jezelf beter kennen. Door je innerlijk leider- en ondernemerschap te ontplooien, kan je duidelijke keuzes maken en geef je doelgericht richting en vorm aan je leven. Bovendien leer je hoe je persoonlijke wensen, mogelijkheden en grenzen aan anderen duidelijk kan maken.

Ook mensen die zich goed voelen in hun vel en op zoek zijn naar inspirerende, verdiepende en versterkende activiteiten omtrent ‘bewustzijnsontplooiing’ en ‘efficiënt communiceren’ kunnen hier terecht.

Coaching & Counseling
Ontwikkelingstraject
Loopbaanbegeleiding
Relaxatietherapie
Inspirerende Vorming