Persoonlijke, sociale en communicatieve ontwikkeling met Natuurcoaching

Natuurcoaching zorgt ervoor dat je even uit je alledaagse en vertrouwde omgeving stapt. Daardoor schenk je jezelf tijd en ruimte om je eigen natuur te ontmoeten los van maatschappelijke rollen en dagelijkse routines. Binnen deze inspirerende ontwikkelingsreis creëer je verruimende perspectieven en vernieuwende inzichten die een stimulerend effect hebben op je persoonlijke groei en het groepsproces.

Laat je in verwondering ontvouwen op het ritme van de Natuur, zodat je weer in contact komt met de essentie van je PIT (Passie – Intuïtie – Talent). Om te kunnen thuiskomen in harmonie met de oerkracht en wijsheid van de plaatselijke bevolking wordt het praktisch aspect ter plaatse door verscheidene reispartners in binnen- en buitenland verzorgd die prachtige locaties aanbieden, onderbouwd met een volledige entourage vanuit de eigenheid van hun concept.

Italië       Egypte

Koromiro biedt grensverleggende en contact bevorderende ontwikkelingsprojecten aan waar coaching gecombineerd wordt met lichaamswerk en relaxatietechnieken.

Individu
Vrouwen
Koppels
Familie
Team
Koromiro Explorado Natuurcoaching