Het is nooit te laat om de kroon op je werk te zetten met loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een specifiek onderdeel van Persoonlijke Coaching.

Binnen dit ontwikkelingsgericht proces gaat het specifiek over het verkennen van je loopbaan, het bewust worden van je passies –  waarden –  competenties en de daaruit vloeiende loopbaanmogelijkheden. Ongeacht dat loopbaanbegeleiding een vaststaande structuur kent omtrent professioneel gerelateerde thema’s en het uitwerken van je Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP), kan de grens met een persoonlijke coaching dun zijn.

Binnen de visie van Koromiro wordt er bijkomend aandacht besteed aan het bewust maken van je toegevoegde waarde binnen werkrelaties en word je gestimuleerd om deze te laten zien. Indien je dit wenst, is het mogelijk om de oorspronkelijke loopbaanvraag aanvullend te vervolledigen met een gepersonaliseerd coaching- of ontwikkelingstraject.

Als je in Vlaanderen of Brussel woont en al zeven jaar werkt, heb je recht op twee loopbaancheques. De Vlaamse overheid geeft, in samenwerking met de VDAB, burgers de kans om samen met een professionele coach loopbaanbegeleiding te volgen. Dankzij dit initiatief betaal je slechts 40 euro per cheque. De eerste loopbaancheque is geldig voor 4u en de tweede voor 3u begeleiding. Ontdek hier of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding en bestel vervolgens je cheque. 

Koromiro werkt in het kader van Loopbaanbegeleiding samen met het erkend loopbaancentrum Arcturus vzw en VDAB.

Koromiro loopbaanbegeleiding Arcturus vzw VDAB loopbaancheques
Loopbaancheque
Arcturus