Jongerencoaching bij Koromiro: een veelzijdige begeleiding op kindermaat

Dit concept voor persoonlijke ontwikkeling richt zich specifiek naar kinderen en jongeren in wisselwerking met hun omringende leefwereld. Met deze jongerencoaching schenkt Koromiro zowel aandacht aan proces- als systeembegeleiding.

Kinderen hebben van nature voorkeur voor een doorvoelde wijsheid. Zij gebruiken hiervoor hun gezond verstand, hart en intuïtie om hun leefwereld op het moment zelf te ervaren en te beleven met anderen.

Binnen de werkwijze van dit concept ligt het accent op ondersteunen, begeleiden, verrijken en verbeteren van kwaliteiten die kinderen al in zich dragen. Ze worden zich namelijk bewust van hun ondersteunende krachtbronnen. Hierdoor bevorderen ze een evenwichtige ontwikkeling.

Koromiro biedt in dit kader meerdere mogelijkheden aan voor een persoonlijk aansluitend ontwikkelingstraject op kindermaat van 6 tot en met 14 jaar. Vanaf 15 jaar volgt men het individueel adolescenten- en volwassenentraject.

Afhankelijk van de gewenste doelstelling en het thema kan men dit traject individueel, samen met de ouders, het gezin of andere belangrijke betrokkenen volgen.

Daarnaast kan Koromiro zowel in je school, verenigingen of instantie workshops en trainingen op maat geven.  Indien nodig kunnen we ook samen deelnemen aan vergaderingen en oudercontacten, mits toestemming van alle betrokken partijen.

Enkele referenties:

  • St Jozef basisschool in Kontich;
  • Regina Pacis 1 in Hove;
  • De Regenboog Freinetschool in Turnhout.
Koromiro Fabelo, jongerencoaching: begeleiding op kindermaat