Onderstaande kalender geeft een overzicht van alle activiteiten die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden. Door een klik op de titel ontdek je meer informatie over het specifieke aanbod en de inschrijvingsrichtlijnen.

Inschrijven voor het Koromiro aanbod kan via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum.  Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Reserveer tijdig je plek want de plaatsen zijn beperkt aangezien Koromiro veel aandacht schenkt aan een ontwikkelingsgerichte en pragmatische werkwijze.

Onderstaande workshops, trainingen en opleidingen worden op een fysieke locatie gegeven. Hierbij worden de actuele Coronamaatregelen gerespecteerd. Wanneer de maatregelen dit niet toelaten, zal er overgeschakeld worden naar een online aanbod. Wil je op de hoogte blijven van zowel het offline als online aanbod? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ben je desondanks het open aanbod toch nog op zoek naar een activiteit of opleiding die meer op jouw maat en aansluitend op jullie wensen als familie, vereniging of organisatie gegeven wordt? Neem dan contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet voor jullie kan betekenen.

Titel Werkvorm en begeleider(s) Startdatum Locatie Prijs
Specialisatie bemiddeling bij levenseinde Postgraduaat ConnFinity vzw; Inge De Boeck – Anja Glabeke – Ilse Van Roosbroeck (Erkende vorming door Federale Bemiddelingscommissie 18u) 09 maart 2021 Vives Hogeschool Kortrijk Volzet