Onderstaande kalender geeft een overzicht van alle activiteiten met open aanbod die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden.

Inschrijven voor het Koromiro aanbod kan volgens de vermelde richtlijnen of via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum.  Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Reserveer tijdig je plek want de plaatsen zijn beperkt aangezien Koromiro veel aandacht schenkt aan een ontwikkelingsgerichte en pragmatische werkwijze.

Onderstaande workshops, trainingen en opleidingen worden op een fysieke locatie gegeven. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Wist je al dat Koromiro ook workshops en opleidingen op maat maakt? Dit kan zowel voor families, verenigingen als organisaties. Ben je benieuwd naar wat Koromiro specifiek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet voor jullie kan betekenen.

Titel Werkvorm en begeleider(s) Startdatum Locatie Info en inschrijving
De Tibetaanse Reis doorheen je Energievelden In deze workshop staat bewustwording en relaxatie centraal.

Sinds 2009 staat deze zevendelige reeks op het programma van Koromiro en blijkt deze nog steeds één van de topfavorieten te zijn.

Wil jij op een ontspannen manier je innerlijke ruimte verkennen en je energie opladen? Schrijf je dan snel in. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck

07/09/2023 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze reeks.
Versterk de kracht van je stem Workshop voor al wie meer assertiviteit wil ontwikkelen. Ondersteun je stem en geef jezelf de ruimte om je ten volle uit te spreken.

Gedurende 3 avonden van telkens 3 uren vertrek je vanuit je kern en ga je aan de slag met communicatietools om bewust en zelfzeker te communiceren.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck

11/10/2023 Florento Mortsel Meer info en inschrijving
Bemiddeling bij levenseinde in de zorg Ben je als bemiddelaar geïnteresseerd of werkzaam in de zorgsector? Dan is deze specifieke nascholing van ConnFinity vzw bij Thomas More iets voor jou.

Lesgevers: Inge De Boeck, Tania Demuynck, Anja Glabeke en Ilse Van Roosbroeck.

13/10/2023 Mechelen Meer info en inschrijving
Samen Onderweg Sereni (uitvaartplanner), netwerk palliatieve zorg Mechelen, palliatieve Hulpverlening Antwerpen en ConnFinity vzw nodigen je uit om Samen Onderweg te gaan.

Wat mag je verwachten: een panelgesprek dat inzichten geeft in palliatieve zorg en levenseinde bespreekbaar maakt.

Ilse Van Roosbroeck zetelt in het panelgesprek voor ConnFinity.

26/10/2023 Boom Meer info en inschrijving
Lotgenotengroep Stiltekracht Lotgenotengroep voor rouwenden van 40 tot 65 jaar met jong partnerverlies. Iedere lotgenoot kan op zijn eigen unieke wijze groeien in zijn rouw, verlies en verwerkingsproces. Tegelijkertijd ervaar je de veiligheid en ondersteuning van de groep (max. 8 deelnemers).

Begeleiders: Veerle Breyne en Geert Lemahieu.

16/11/2023 Koromiro Huis Edegem Meer info en inschrijving
Bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde Integrale opleiding van ConnFinity vzw bij Gandaius Academy aan U-Gent, voor bemiddelaars die zich in deze materie willen verdiepen.

Deze nascholing bestaat uit vier modules en kent een praktijkgerichte aanpak en een evenwichtige combinatie van theorie en oefeningen.

Lesgevers: Inge De Boeck, Tania Demuynck, Anja Glabeke, Stéphanie Laleeuw en Ilse Van Roosbroeck.

17/11/2023 Gent Meer info en inschrijving