Kalender

/Kalender
Kalender 2019-03-01T18:21:21+02:00

In het Koromiro Huis kan je als individu of groep in een warme en geborgen sfeer jezelf stimuleren en je mogelijkheden optimaliseren via coaching/counseling, bemiddeling, relaxatietherapie en inspirerende activiteiten zoals lotgenotengroepen. Daarnaast biedt Koromiro ook de mogelijkheid tot het deelnemen aan consultancy, lezingen, workshops en opleidingen.

Deze kalender geeft een overzicht van alle activiteiten die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden. Door een klik op de titel ontdek je meer informatie over het onderstaande aanbod.

Inschrijven kan via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum. Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Wees er tijdig bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Ben je alsnog op zoek naar een ontwikkelingsgerichte activiteit die meer op jouw maat en aansluitend op jullie wensen als familie, vereniging of team gegeven wordt? Neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te ontdekken over projecten die in opdracht gerealiseerd worden.

Titel Werkvorm Startdatum Locatie Prijs
“Specialisatie bemiddeling bij levenseinde” Postgraduaat ConnFinity vzw 31 januari 2019 Vives Hogeschool Kortrijk VOLZET
“Ik wou niet scheiden” Lotgenotengroep 12 maart 2019 Koromiro Huis Edegem € 210 excl. BTW
“Sociaal sterk begint met innerlijk werk” Workshop 27 april 2019 Provinciaal Centrum Oostmalle VOLZET