Ben je op zoek naar een activiteit om je communicatievaardigheden te versterken en de omgang met anderen te verbeteren? Of heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling en wil je vernieuwende perspectieven onderzoeken? Neem dan vlug een kijkje op de kalender hieronder.

Inschrijven voor deze activiteiten kan volgens de vermelde richtlijnen in de link, via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@koromiro.be, met vermelding van de titel, de startdatum en je facturatiegegevens. Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling.

Schrijf je tijdig in, want dan ben je er zeker bij. Voel je alvast van harte welkom!

 Wil je op de hoogte blijven van het open aanbod? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Wist je al dat Koromiro ook trainingen, workshops en opleidingen op maat maakt? Dit kan zowel voor jouw familie, vereniging als organisatie. Ben je benieuwd naar wat Koromiro specifiek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet voor jullie kan betekenen.

Titel Werkvorm en begeleider(s) Startdatum Locatie Info en inschrijving
Van impressie naar expressie tijdens je relatiebreuk Zit je net of al langer in een relatiebreuk en weet je het even niet meer? Zit je in een rollercoaster van emoties? Ben je de  grip op je dagelijks leven kwijt of heb je een verdoofd gevoel?

In deze zevendelige training schenk je jezelf ruimte en tijd om op adem te komen. In een relaxte en ongedwongen sfeer dragen we samen zorg voor het effect van al die indrukken die jouw overspoelen en bouwen we samen een geborgen fundament waardoor jij weer in contact kan komen met jezelf.

Ontdek hoe jij nu tegemoet kan komen aan jouw behoeften en kies voor een liefdevolle omgang en communicatie met jezelf.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck

 05/09/2024 Zaal Florento, Mechelsesteenweg  Mortsel Ik schrijf me ineens in via deze link

Geniet van de vroegboekkorting (-20%) tot en met 11/08/2024

Van impressie naar expressie tijdens je rouwproces Zit je net of al langer in een rouwproces en weet je het even niet meer? Ben je de grip op je dagelijks leven kwijt?

Ontdek in deze zevendelige training hoe jij nu tegemoet kan komen aan jouw behoeften en kies voor een liefdevolle communicatie en omgang met jezelf. Ontwikkel voor jezelf de nodige steun in verbinding met je lotgenoten.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck

19/11/2024 Zaal Florento, Mechelsesteenweg  Mortsel Ik schrijf me ineens in via deze link

Geniet van de vroegboekkorting (-20%) door in te schrijven voor 13/10/2024

.

Communitydag: Verbinding in Verlies. Workshop over Palliatieve Zorg en het omgaan met lastige gesprekken, voor professionals werkzaam binnen de Palliatieve, Afscheid en Rouwzorg.

Begeleiders: Rob Brutink, Alexandra Verhagen en Ilse Van Roosbroeck

03/05/2024 Stadhuis Dendermonde Je kan niet meer inschrijven voor deze  workshop.
In verbinding communiceren Praktische vorming: In verbinding communiceren voor professionals.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck.

05/06/2024 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze vorming.