Onderstaande kalender geeft een overzicht van alle activiteiten met open aanbod die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden.

Inschrijven voor het Koromiro aanbod kan volgens de vermelde richtlijnen of via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum.  Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Reserveer tijdig je plek want de plaatsen zijn beperkt aangezien Koromiro veel aandacht schenkt aan een ontwikkelingsgerichte en pragmatische werkwijze.

Onderstaande workshops, trainingen en opleidingen worden op een fysieke locatie gegeven. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Wist je al dat Koromiro ook workshops en opleidingen op maat maakt? Dit kan zowel voor families, verenigingen als organisaties. Ben je benieuwd naar wat Koromiro specifiek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet voor jullie kan betekenen.

Titel Werkvorm en begeleider(s) Startdatum Locatie Info en inschrijving
De Tibetaanse Reis doorheen je Energievelden In deze workshop staat bewustwording en relaxatie centraal.

Sinds 2009 staat deze zevendelige reeks op het programma van Koromiro en blijkt deze nog steeds één van de topfavorieten te zijn.

Wil jij op een ontspannen manier je innerlijke ruimte verkennen en je energie opladen? Schrijf je dan snel in. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck

10/01/2024 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze reeks.
Lezing: liefde versus verliefdheid Lezing voor singles of koppels die bewust en constructief een liefdesrelatie willen aangaan.

Deuren 19u00. Lezing van 19u30 tot 21u00.

Spreker: Ilse Van Roosbroeck

27/02/2024 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze lezing.
Lezing: intimiteit bevorderen Lezing voor singles of koppels die bewust en constructief een liefdesrelatie willen aangaan.

Deuren 19u00. Lezing van 19u30 tot 21u00.

Spreker: Ilse Van Roosbroeck

27/03/2024 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze lezing.
Lezing: manipulatie herkennen in relaties Lezing voor singles of koppels die bewust en constructief een liefdesrelatie willen aangaan.

Deuren 19u00. Lezing van 19u30 tot 21u00.

Spreker: Ilse Van Roosbroeck

25/04/2024 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze lezing.
Communitydag: Verbinding in Verlies. Workshop over Palliatieve Zorg en het omgaan met lastige gesprekken, voor professionals werkzaam binnen de Palliatieve, Afscheid en Rouwzorg.

Begeleiders: Rob Brutink, Alexandra Verhagen en Ilse Van Roosbroeck

03/05/2024 Stadhuis Dendermonde Meer informatie en link voor inschrijving
In verbinding communiceren Praktische vorming: In verbinding communiceren voor professionals.

Begeleider: Ilse Van Roosbroeck.

05/06/2024 Florento Mortsel Je kan niet meer inschrijven voor deze vorming.