Onderstaande kalender geeft een overzicht van alle activiteiten met open aanbod die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden. Door een klik op de titel ontdek je meer informatie over het specifieke aanbod en de inschrijvingsrichtlijnen.

Inschrijven voor het Koromiro aanbod kan via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum.  Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Reserveer tijdig je plek want de plaatsen zijn beperkt aangezien Koromiro veel aandacht schenkt aan een ontwikkelingsgerichte en pragmatische werkwijze.

Onderstaande workshops, trainingen en opleidingen worden op een fysieke locatie gegeven. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Wist je al dat Koromiro ook workshops en opleidingen op maat maakt? Dit kan zowel voor families, verenigingen als organisaties. Ben je benieuwd naar wat Koromiro specifiek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet voor jullie kan betekenen.

Titel Werkvorm en begeleider(s) Startdatum Locatie Status
Bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde Nascholing van ConnFinity vzw bij Gandaius Academy aan UGent, voor bemiddelaars die zich in deze materie willen verdiepen. Deze nascholing bestaat uit vier modules en kent een praktijkgerichte aanpak en een evenwichtige combinatie van theorie en oefeningen. 06/02/2023 Gent Je kan niet meer inschrijven. Wil je er graag bij zijn in de volgende editie schooljaar 2023-2024? Meld je dan aan via deze link. 
Contact en communicatie behouden bij conflict Praktische vorming in communicatievaardigheden met aandacht voor het behouden van een constructief contact bij conflict en weerstand. Begeleider: Ilse Van Roosbroeck 15/02/2023 Mortsel Volzet