Onderstaande kalender geeft een overzicht van alle activiteiten met open aanbod die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden. Door een klik op de titel ontdek je meer informatie over het specifieke aanbod en de inschrijvingsrichtlijnen.

Inschrijven voor het Koromiro aanbod kan via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum.  Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Reserveer tijdig je plek want de plaatsen zijn beperkt aangezien Koromiro veel aandacht schenkt aan een ontwikkelingsgerichte en pragmatische werkwijze.

Onderstaande workshops, trainingen en opleidingen worden op een fysieke locatie gegeven. Hierbij worden de actuele Coronamaatregelen gerespecteerd. Wanneer de maatregelen dit niet toelaten, zal er overgeschakeld worden naar een online aanbod. Wil je op de hoogte blijven van zowel het offline als online aanbod? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Wist je al dat Koromiro ook workshops en opleidingen op maat maakt? Dit kan zowel voor families, verenigingen als organisaties. Ben je benieuwd naar wat Koromiro specifiek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet voor jullie kan betekenen.

Titel Werkvorm en begeleider(s) Startdatum Locatie Status
Communicatie in balans Alle workshops en trainingen van januari tot en met maart 2022 gaan online door en zijn volzet. Begeleider: Ilse Van Roosbroeck Online Volzet
Communicatie bij conflict Praktische vorming in communicatievaardigheden bij conflict en weerstand. Begeleider: Ilse Van Roosbroeck 07/04/2022 Lokeren Volzet
Contact en communicatie behouden in lastige situaties Praktische vorming in communicatievaardigheden met aandacht voor het behouden van contact in lastige situaties. Begeleider: Ilse Van Roosbroeck 29/09/2022 Edegem Volzet
Modulaire vorming ConnFinity voor erkende bemiddelaars De modulaire vorming ‘Bemiddelen in de laatste levensfase en bij levenseinde’ richt zich naar erkende bemiddelaars die zich in deze specifieke expertise willen verdiepen. Begeleiders: Inge De Boeck, Anja Glabeke, Tania De Muynck, Stéphanie Laleeuw en Ilse Van Roosbroeck. Ilse focust zich tijdens deze tiendelige vorming op 8 en 9 december 2022 op de professionele grondhouding en veerkracht van de bemiddelaar. 21/10/2022 Brussel Inschrijven is niet meer mogelijk voor deze vorming.
Stiltekracht: rouwbegeleiding bij jong partnerverlies Acht inspirerende avonden voor lotgenoten van 40 tot en met 65 jaar, die tussen de zes en achttien maanden geleden hun partner verloren hebben. Begeleiding: Veerle Breyne en Geert Lemahieu. Zij delen ondertussen al 16 jaar hun hartverwarmende expertise.  17/11/2022 Edegem Volzet
Bemiddeling in de laatste levensfase en bij levenseinde Nascholing van ConnFinity vzw bij Gandaius Academy aan UGent, voor bemiddelaars die zich in deze materie willen verdiepen. Deze nascholing bestaat uit vier modules en kent een praktijkgerichte aanpak en een evenwichtige combinatie van theorie en oefeningen. 06/02/2023 Gent Ontdek meer info en schrijf je in via deze link.