Kalender

/Kalender
Kalender 2019-06-29T11:15:19+02:00

In het Koromiro Huis kan je als individu of groep in een warme en geborgen sfeer jezelf stimuleren en je mogelijkheden optimaliseren via coaching/counseling, bemiddeling, relaxatietherapie en inspirerende activiteiten zoals lotgenotengroepen. Daarnaast biedt Koromiro ook de mogelijkheid tot het deelnemen aan consultancy, lezingen, workshops en opleidingen.

Onderstaande kalender geeft een overzicht van alle activiteiten die door Koromiro of in samenwerking met Koromiro georganiseerd worden. Door een klik op de titel ontdek je meer informatie over het specifieke aanbod.

Inschrijven kan via info@koromiro.be, met vermelding van de titel en startdatum. Je inschrijving is voltooid en geldig na ontvangst van de betaling. Wees er tijdig bij want de plaatsen zijn beperkt.

Voor de Stiltekracht lotgenotengroep met partnerverlies van 30 tot 60 jaar, onder leiding van Veerle Breyne en Geert Lemahieu, kan je hier inschrijven.

Ben je alsnog op zoek naar een ontwikkelingsgerichte activiteit die meer op jouw maat en aansluitend op jullie wensen als familie, vereniging of team gegeven wordt? Neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te ontdekken over projecten die in opdracht gerealiseerd worden.

Titel Werkvorm Startdatum Locatie Prijs
Specialisatie bemiddeling bij levenseinde Postgraduaat ConnFinity vzw 31 januari 2019 Vives Hogeschool Kortrijk VOLZET
Constructief groeien tijdens scheiding Inspirerende activiteitenreeks 12 maart 2019 Koromiro Huis Edegem Voltooide reeks
Sociaal sterk begint met innerlijk werk Workshop 27 april 2019 Provinciaal Centrum Oostmalle VOLZET
Constructief groeien tijdens scheiding Inspirerende activiteitenreeks 4 september 2019 Koromiro Huis Edegem € 210, excl. btw
Integer, persoonsgericht & duurzaam communiceren Lezing 17 september 2019 Koromiro Huis Edegem € 10 excl. btw
Stiltekracht: rouw bij partnerverlies 30 – 60 jaar Lotgenotengroep 14 november 2019 Koromiro Huis Edegem € 25