Persoonlijke, sociale en communicatieve ontwikkeling met Natuurcoaching

Natuurcoaching zorgt ervoor dat je even uit je alledaagse en vertrouwde omgeving stapt. Daardoor schenk je jezelf tijd en ruimte om je eigen natuur te ontmoeten los van maatschappelijke rollen en dagelijkse routines. Binnen deze inspirerende ontwikkelingsreis creëer je verruimende perspectieven en vernieuwende inzichten die een stimulerend effect hebben op je persoonlijke groei en het groepsproces.

Laat je in verwondering ontvouwen op het ritme van de Natuur, zodat je weer in contact komt met de essentie van je PIT (Passie – Intuïtie – Talent). Om thuis te komen in harmonie met de oerkracht en wijsheid van de plaatselijke bevolking, verzorgen verscheidene reispartners in binnen- en buitenland het praktisch aspect. Deze partners bieden prachtige locaties aan, onderbouwd met een volledige entourage vanuit de eigenheid van hun concept.

De bestemmingen:

Italië       Egypte

Spreek het je aan om mee te gaan?

Deze ontdekkingstochten starten met groepen van minstens zes deelnemers. Je kan je hiervoor zowel inschrijven als individu, koppel, familie en team.

Sommige groepen ontstaan vanuit interesse voor een gemeenschappelijk thema, anderen starten vanuit een specifieke vraag in opdracht. Deze worden dan op maat verwezenlijkt. Tijdens het intakegesprek bepalen we in overleg de inhoud, bestemming en duur van deze ontdekkingstocht.

Gezien de actuele omstandigheden omtrent Corona en de bijhorende maatregelen staat dit aanbod even op pauze.

Koromiro Explorado Natuurcoaching