Helderheid en evenwicht scheppen in je huidige situatie door individuele begeleiding

Tijdens een individuele begeleiding neem je tijd voor reflectie en oefening. De verzamelde inzichten en tools sluiten concreet aan op jouw wensen en leefwereld. Ze zijn onmiddellijk toepasbaar waardoor je persoonlijke effectiviteit vergroot.

Ga je momenteel door een moeilijke periode en kom je in een innerlijk conflict terecht? Of ervaar je het contact maken met anderen en opkomen voor jezelf als een uitdaging? Herken je het vastlopen in dezelfde gedachtepatronen en situaties? Lukt het je niet om bepaalde aspecten los te laten? Stel je gemakkelijk zaken uit en wil je nu eindelijk je doelen realiseren? Dan kan je bij Koromiro terecht voor een gepersonaliseerd coachtraject.

Door je innerlijk leider- en ondernemerschap te ontplooien, geef je doelgericht vorm aan je leven en maak je vervolgens bewuste en efficiënte keuzes. Bovendien leer je hoe je persoonlijke wensen, mogelijkheden en grenzen aan anderen duidelijk maakt.

Bij coaching richten we ons vanuit het heden en de toekomst op het bevorderen van je levenskwaliteit. Bij counseling houden we bijkomend rekening met het verleden alsook de dieperliggende emoties en indrukken om weer een balans in je leven te creëren en meer levensgeluk te ervaren. Zowel een persoonlijke coaching als counseling bieden je mogelijkheden om vernieuwende perspectieven te ontdekken. Bovendien reiken ze je handvatten aan in het leren omgaan met wat voor jou op dit moment niet vanzelfsprekend is of wat je lastig vindt.

Droom je van een carrièreswitch of wil je dat er iets verandert in je huidige job? Ontdek dan hier meer over loopbaanbegeleiding. Door bewust te worden van je passies, waarden en competenties, kan je de carrière mogelijkheden onderzoeken die op dit moment het best aansluiten bij jouw levensloop.

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan, vandaar dat Koromiro ook oog heeft voor de kwaliteit van je vrijetijdsbeleving. Aandacht geven aan ontspanning voedt namelijk de verbinding tussen lichaam en geest. Het lichaam is een huis om in te wonen en een plaats om in thuis te komen. Wil je anders omgaan met stress en meer draag- een veerkracht creëren in je leven? Bekijk hier dan het aanbod van relaxatietherapie.

Je kan bij Koromiro terecht met een probleemstelling, een concrete vraag of een kwaliteit die je wil verbeteren.

Koromiro Edegem - individuele coaching