Stimuleer je professioneel leider- en ondernemerschap

Ben je coach, counselor, bemiddelaar of logopedist en wil je hierin als individu of team professioneel groeien? Dan kan je op Koromiro beroep doen voor supervisie, fieldcoaching en training in je leiderschapscompetenties.   

Bewust reflecteren en ontwikkelen, zijn essentiële vaardigheden om je professioneel potentieel blijvend te versterken. Dit heb ik al doende geleerd tijdens mijn opgebouwde expertise als zelfstandige van 1993 tot nu. Door inzicht te verwerven in je eigen functioneren, ontdek je de mogelijkheden om je innerlijk leider- en ondernemerschap te stimuleren. Zo creëer je meer draag- en veerkracht om je vakbekwaamheid optimaal neer te zetten en blijf je professioneel groeien.

Door middel van supervisie, fieldcoaching en training op jouw maat, kan je als startende ondernemer en dienstverlener vanaf het begin van je carrière zowel innerlijke- als interpersoonlijke vragen en onzekerheden aanpakken om je zelfvertrouwen en zelfsturing te vergroten. Maar ook als ervaren collega kan je ontwikkelingsgericht leren op basis van je dagelijkse praktijkcases. Door de bewustwording van je eigen werk- en communicatiestijl spreek je gerichter relevante hulpbronnen en mogelijkheden aan, doorbreek je valkuilen en patronen om vervolgens met meer efficiëntie je doelen te bereiken.

Professioneel groeien betekent een bewuste aandacht ontwikkelen voor zowel de rol die je opneemt als het concept dat je vormgeeft.

Wil je beroep doen op de expertise van Koromiro bij de ontwikkeling van je professionele rol en er op een authentieke manier expressie aan geven in je project? Neem dan hier contact op om te ontdekken wat onze samenwerking concreet kan betekenen.
Als volgt enkele voorbeelden:
  • Uw Bemiddelaars‘, netwerk van erkende bemiddelaars over heel Vlaanderen (bestuurslid, mede-ontwikkelaar en coördinator van interne concepten van 2020 tot heden)
  • ‘Postgraduaatsopleiding en basisopleiding voor specialisatie bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde’ voor ConnFinity vzw (mede-ontwikkelaar en gastdocent van 2017 tot op heden). Dit postgraduaat kan momenteel gevolgd worden in de Vives Hogeschool op Campus Zuid Kortrijk
  • ConnFinity vzw’, een bemiddeling-, opleiding- en kenniscenter met expertise in ‘Bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde’ (stichtend bestuurslid, mede-ontwikkelaar en coördinator van interne concepten van 2015 tot op heden)
  • ‘Adventure Therapy’ en ‘Buitenkans’, outdoor jongerenbegeleiding voor Nature vzw (mede-ontwikkelaar en lid van de Algemene Vergadering van Nature vzw van 2014 tot 2019)
  • ‘Persoonlijk en familiaal begeleidingstraject voor zwangere vrouwen en hun partners’ op basis van KG Hypnobirthing voor BSerene (mede-ontwikkelaar 2014)