Ontdek hier meer over Ilse Van Roosbroeck

Persoonlijk

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de onderlinge relatie en communicatie tussen mensen. Wat zorgt voor een oprechte verbinding en hoe komt het dat sommigen zich eenzaam voelen? Hoe ontstaan conflicten en hoe geraak je eruit? Door bewustwording optimaliseer je het eigen functioneren en verbeter je de kwaliteit van je relaties met anderen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de mens om met zichzelf en anderen om te gaan, beleef ik deze bewust en zorgzaam binnen mijn privé en professioneel leven alsook binnen de artistieke wereld. Het zijn mijn inspiratiebronnen die in wisselwerking blijven staan met Koromiro, net zoals de reizen die ik maak op het ritme van de natuur en nauw in contact met de levenswijsheid van de plaatselijke bevolking.

Daarnaast hou ik van creëren. Tijdens het ontwikkelen en realiseren van verscheidene projecten ontdekte ik dat niet zozeer WAT er gecreëerd wordt, maar wel HOE en WAAROM iets gerealiseerd wordt wezenlijk vervulling brengt. Kortom, een concept en praktijk voor het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling met aandacht voor integer verbinden, communiceren en ondernemen werd geboren.

Wil jij ook constructief en ontwikkelingsgericht leren omgaan met persoonlijke, familiale en professionele thema’s? Wil je assertief leren communiceren en je dieper verbinden met anderen? Dan ben je bij Koromiro aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar begeleiding om inzicht te verwerven in situaties die niet of moeilijk bespreekbaar zijn, zodat je er op een andere manier mee kan omgaan? Of wens je door middel van training je persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden te versterken? Dan help ik je graag bij het stimuleren en optimaliseren van je innerlijk leiderschap.

Professionele ontwikkeling

 • Relatie- en Communicatie Coach/Counselor voor families en organisaties
 • Erkend Bemiddelaar met specialisatie in familiale zaken
 • Procesbegeleider en Facilitator voor teams, organisaties en familiebedrijven
 • Personal Coach/Counselor met aandacht voor systemisch werk en rouw
 • Transpersoonlijk Coach en Counselor
 • Relaxatie- en Aromatherapeut
 • Master en Internationaal Trainer in NLP
 • Professionele Bachelor in Logopedie

Beroepsactiviteiten

 • Grondlegger en ontwikkelaar van Koromiro, een concept en praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling, Relatie- en Communicatiebegeleiding voor individuen, families en organisaties (van 1993 tot heden)
 • Gastdocent bij de basisopleiding van ConnFinity vzw, ‘Specialisatie bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde’ (van 2016 tot heden)
 • Bestuurslid bij Uw Bemiddelaars, vereniging voor erkende bemiddelaars (van 2020 tot heden)
Over Ilse Van Roosbroeck, biografie, persoonlijke ontwikkeling en professioneel ontwikkelingspad