Ontdek hier meer over Ilse Van Roosbroeck

Persoonlijk

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mensen, hun onderlinge relatie en communicatie met elkaar. Wat maakt bijvoorbeeld dat mensen zich oprecht verbonden voelen en hoe komt het dat sommigen zich eenzaam voelen? Hoe verhouden intenties zich met het uiteindelijke resultaat van de onderlinge communicatie? En wat is vervolgens het effect van gedrag?

Het is bovendien interessant om vast te stellen dat je valkuilen, belemmerende en vastgelopen patronen kan doorbreken om vervolgens de ondersteunende vaardigheden en capaciteiten te versterken. Op deze manier ontstaat er een evenwichtige verbinding in je eigen functioneren, waardoor ook de kwaliteit van je relatie met anderen verbetert.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de mens om met zichzelf en anderen om te gaan, beleef ik deze bewust en zorgzaam binnen mijn privé en professioneel leven alsook binnen de artistieke wereld. Het zijn mijn inspiratiebronnen die in wisselwerking blijven staan met Koromiro, net zoals de reizen die ik maak op het ritme van de natuur en nauw in contact met de levenswijsheid van de plaatselijke bevolking.

Bij het gaandeweg ontwikkelen en realiseren van verscheidene projecten ontdekte ik dat niet zozeer WAT er gecreëerd wordt, maar wel HOE en WAAROM iets gerealiseerd wordt wezenlijk vervulling brengt. Kortom, een concept en praktijk voor persoonlijke ontwikkeling met aandacht voor integriteit werd geboren.

Wil jij ook je persoonlijke, familiale en professionele thema’s vanuit je Hart en met PIT kunnen vormgeven en communiceren? Ben je op zoek naar begeleiding om inzicht te verwerven in situaties die niet of moeilijk bespreekbaar zijn, zodat je er op een andere manier mee kan omgaan? Of wens je door middel van training vaardigheden te versterken? Dan help ik je graag bij het stimuleren en optimaliseren van je groeiproces in ‘mensgericht, duurzaam ondernemen en communiceren vanuit een bezield innerlijk leiderschap’.

Professioneel 

 • Relatie- en Communicatie Coach/Counselor voor zowel families als organisaties
 • Erkend Bemiddelaar/Mediator met specialisatie in familiezaken
 • Moderator en Facilitator voor teams, organisaties en familiebedrijven
 • Personal Coach/Counselor/Consultant met aandacht voor systemisch werk
 • Loopbaancoach
 • Relaxatie- en Aromatherapeut
 • Master en Internationaal Trainer in NLP
 • Professionele Bachelor in Logopedie

Beroepsactiviteiten

 • Grondlegger en ontwikkelaar van Koromiro, een concept voor Persoonlijke Ontwikkeling, Relatie- en Communicatiebegeleiding (van 1993 tot heden)
 • Mede-oprichter, co-creator en bestuurslid van ConnFinity vzw, bemiddeling gedurende de laatste levensfase en in levenseinde situaties (van 2015 tot heden)
 • Docent bij het Postgraduaat van ConnFinity vzw ‘Specialisatie bemiddeling bij levenseinde’. Dit postgraduaat kan in Kortrijk gevolgd worden.  (Vives Hogeschool ) (van 2019 tot heden)
Over Ilse Van Roosbroeck, biografie, persoonlijke ontwikkeling en professioneel ontwikkelingspad