Ontdek meer over de naam, missie en visie

De naam, Koromiro, vindt zijn oorsprong in het Esperanto en is een samenstelling van Koro (hart) en Miro (spiegel). Net zoals deze taal wil Koromiro bruggen bouwen tussen mensen op basis van een gelijkwaardige verbinding. Een gelijkwaardige verbinding is mogelijk als je communiceert vanuit eigenaarschap.

Dit eigenaarschap vertaalt zich in een expressie vanuit je hart. De band en communicatie met jezelf is bepalend voor de interactie met anderen. Om vlot, verbindend en assertief te communiceren is het belangrijk om je goed in je vel te voelen en te weten waarvoor je staat. Vanuit een bewuste aanwezigheid in het moment leer je bij Koromiro om je met een efficiënte souplesse te bewegen in de complexiteit van het contact met je medemens en in het bijzonder met je familie, teamgenoten en klanten of patiënten.

Een samenwerking met Koromiro is een ontwikkelingstraject doorlopen van impressie naar expressie om je relationeel en communicatief vermogen te vergroten. Zodat je meer zingeving en voldoening in je leven, werk en relaties zal ervaren.

“Bless your Heart, Body and Soul. They are your Home. And Home is where your Story begins.” -‘Blessings’ 2003 – Ilse Van Roosbroeck

Waarvoor kan je bij Koromiro terecht?

Ervaar je een uitdaging in de omgang en communicatie met anderen en wil je vlot, helder en zelfzeker leren communiceren? Zit je momenteel in een conflictueuze situatie en wil je deze uitklaren? Is contact opnemen, praten met anderen en in gesprek blijven niet vanzelfsprekend maar eerder spannend voor jou? Ben je op zoek naar workshops en trainingen om je sociale en communicatieve vaardigheden te stimuleren met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij Koromiro aan het juiste adres. Want Koromiro heeft zowel oog voor jouw eigenheid als voor jouw wens om je dieper te verbinden met je medemens.

Koromiro spits zich door middel van coaching, counseling, bemiddeling, vorming en training toe op omgangskunde en communicatie vanuit eigenaarschap. Hier leer je vlot, integer, verbindend en assertief communiceren en relateren in de brede zin van het woord. Je gaat een relatie aan als koppel, maar je verhouden tot gezin- en familieleden, teamgenoten, klanten of patiënten, vrienden, buren en onbekenden zijn ook allemaal relaties. Of het nu gaat over kortstondige ontmoetingen of langdurige relaties, ze hebben een effect op je dagelijks functioneren en welzijn afhankelijk van de kwaliteit die je erbij ervaart. Een betekenisvol contact in welke context dan ook geeft voldoening en leidt naar een gelukkig gevoel.

Werkwijze

Met het oog op een respectvolle en ongestoorde aandacht voor iedere bezoeker werkt Koromiro enkel op afspraak.

Neem je voor de eerste keer contact op? Voel je dan steeds welkom om tijdens het gratis kennismakingsgesprek te ontdekken wat onze samenwerking voor jou specifiek zou kunnen betekenen.

Elke werkvorm wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Hierdoor kunnen we samen een persoonlijk aansluitende structuur uitzetten in functie van je beoogde doelstellingen. In overleg bepalen we eveneens het tijdskader en de frequentie van onze ontmoetingen.

Of je nu kiest voor een open aanbod of voor een op maat gerealiseerd project, individueel of in groep, Ilse Van Roosbroeck begeleidt je op een doelgerichte en praktische manier nauw aansluitend bij jouw concrete levenswijsheid en ervaringen. Met een warm hart voor mensen heeft ze steeds respect voor ieders eigenheid en persoonlijke competenties.

Ontdek alvast het ‘open aanbod’ voor groepen op de kalender en voel je van harte welkom om je verder te informeren over het volledige dienstenaanbod via info@koromiro.be

Honoraria aan particulieren zijn inclusief 21% btw, met uitzondering van de prestaties voor familiale bemiddeling aangezien deze niet onderworpen zijn aan btw door artikel 44 § 2,5 WBTW. Op de offertes en facturatie aan organisaties staat een overzicht vermeld van de honoraria enerzijds exclusief en anderzijds inclusief 21% btw.

Lees hier ook de Algemene Voorwaarden van Koromiro.