Inspirerende Vorming steeds op maat gerealiseerd

Met het oog op een Inspirerende Vorming worden zowel in het binnen- als buitenland workshops & trainingen aangeboden. Koromiro wil je immers stimuleren om je authentiek potentieel zo optimaal mogelijk te benutten en om er vervolgens een effectieve expressie aan te geven in de wereld die je omringt. Wie met natuurcoaching een extra dimensie wil geven aan zijn of haar persoonlijke groei, kan deelnemen aan de projecten van Koromiro Explorado.

Door middel van het systematisch bestuderen en ervaringsgericht leren, geven we onszelf de kans om op gewortelde basis verder te ontwikkelen en onze percepties te verbreden. We creëren hierdoor structuur in ons menselijk bestaan, tal van mogelijkheden om met verscheidene aspecten in ons leven om te gaan en we ontwikkelen krachtbronnen die ons persoonlijk draagvlak verstevigen.

Een stabiel en helder fundament verstevigt de vorming van onze hedendaagse kern en betekent tegelijkertijd een investering in onze toekomst.

Koromiro ontwikkelt aansluitend op de interesses en behoeften van jouw doelgroep projecten op aanvraag, die vervolgens in het Koromiro Huis of bij jou alsook op een overeengekomen locatie kunnen gerealiseerd worden.

Concreet gaat dit over workshops, trainingen en opleidingen, die afhankelijk van de vraag en doelstelling een halve of hele dag in beslag nemen. Ook meerdaagse trajecten zijn mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: familiale coaching met communicatiebegeleiding, teams trainen in het constructief omgaan met werkdruk, effectief leren communiceren en meer assertiviteit ontwikkelen.

Vraag meer informatie of een offerte via info@koromiro.be.

Koromiro Inspirerende Vorming Workshops Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling Persoonlijke Groei