Met relaxatietherapie ontdek je dat het lichaam een huis is om in te wonen en een plaats om in thuis te komen

Relaxatietherapie raakt je tot op de diepere niveaus van bewustzijn. Je ontwikkelt een bewuste voeling met je lichaam dat je als authentiek instrument meedraagt. Door je te verbinden met je innerlijke wijsheid, kan je er vervolgens een expressie aan geven.

Doorheen de ervaring van onder meer ontspanning- en ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie, massage- en aromatherapie ga je op zoek naar je innerlijk evenwicht. Aandacht en zorg voor je lichaam en je innerlijk functioneringssysteem brengt meer zelfvertrouwen en stabiliteit. Bovendien zal de integriteit in je communicatie en gedrag vergroten.

Versterk je bewustzijn vanuit een zintuiglijke waarneming met aromatherapie

Door de drukte van ons dagelijks leven vergeten we te luisteren naar de signalen van ons lichaam waardoor vermoeidheid en stress vrij spel krijgen. Aromatherapie heeft een evenwicht brengend effect op lichaam, geest en emoties. Deze zuivere essentiële oliën worden enkel uitwendig gebruikt met het oog op zelfzorg. Het is een waardevolle aanvulling bij coaching met lichaamswerk en massagetherapie.

Medische vragen worden bij Koromiro niet behandeld. Hiervoor dien je steeds een arts te raadplegen. Met respect voor ieders expertise is Koromiro wel bereid tot een multidisciplinaire samenwerking.

Koromiro Coaching Relaxatietherapie Lichaamswerk