Omarm de stilte om je wezenlijk te ontmoeten via massagetherapie

Massagetherapie verwijst naar een bewustwordingsproces dat het ervaren van relaxatie, de verbinding met jezelf en een innerlijk evenwicht beoogt. Dit kan louter ter ontspanning, maar dit is ook specifiek toepasbaar bij thema’s en vragen die momenteel je aandacht vragen en die mogelijks een effect hebben op je dagelijks functioneren.

In combinatie met coaching en aromatherapie wordt deze massage een middel om je volledig te ontspannen en om je in contact te brengen met de wijsheid van je lichaam. Luister en ontdek, wat je lichaam te vertellen heeft. Via een zachte en respectvolle manier van aanraken, gecombineerd met het gebruik van essentiële oliën nodig ik je uit om je eigen waarnemer te worden. Voel, wat je bezighoudt op dit moment in je leven. Ontwikkel inzichten over hoe je met jezelf en anderen omgaat. Ontdek je sterktes en uitdagingen. Ontplooi de mogelijkheden om op een positieve manier door die uitdaging heen te groeien en je potentieel te versterken. Kortom, exploreer de manier waarop je in het leven staat.

Hierdoor creëer je weer/meer grip op specifieke levensthema’s en kan je deze voortaan met zelfvertrouwen en veerkracht waarnemen.

Koromiro Massage

Door de unieke benadering en werkwijze krijgt deze massagetherapie de naam Koromiro Massage mee. Deze wordt in de basis fysiek ondersteund door de methodiek van de Zweedse massage gecombineerd met een Metamorfose massage. Concreet betekent dit een massage van hoofd, handen en voeten waarbij enkel deze specifieke lichaamsdelen worden vrijgemaakt van kleding, schoeisel en accessoires. Bijkomend worden er aansluitend op jouw huidige situatie en vraag nog andere methodieken aangewend om zowel je fysiek, mentaal, emotioneel en communicatief functioneren te stimuleren.

De Massagetherapie van Koromiro duurt anderhalf uur.

Koromiro Coaching Relaxatietherapie Massagetherapie Massage